Meie Käopesa

pere- ja elustiiliblogi

  • KES ME OLEME?
  • KONTAKT
  • KÜSIMUSED & VASTUSED

Mobile blog: Tapas dinner

August 13, 2015~ sildita

image

We have mom and her husband over until Saturday and tonight we decided to treat ourselves to some tapas for dinner. Brie, blue cheese, parmigiano reggiano, salchion, parma, onion and plum jams, paté, foccacia, grapes, grilled zucchini slices, cherry tomatoes and Valpolicella Ripasso. Yum! What are your favorite tapas?

// Meil on emme ja kasuisa laupäevani külas ja täna õhtul otsustasime endid õhtusöögiks suupistetega kostitada. Laual olid brie, sinihallitusjuust, parmigiano reggiano, salchion, parma, sibula- ja ploomimoos, pasteet, foccacia, viinamarjad, grillitud suvikõrvitsaviilud, värvilised kirsstomatid ja Valpolicella Ripasso. Näm! Mida teie suupistelaualt alati leida võib?

image

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)

Related

Leave a Comment

OOTD: 01.08.2015 »
« VIDEO: Our Kitchens Rule: Summer dinner at Barbara and Henri’s

Comments

  1. cucara says

    August 13, 2015 at 10:47 pm

    No ülimaitsev näeb see kõik välja 🙂

    Reply
  2. Kerli says

    August 13, 2015 at 10:56 pm

    Aitäh! Sain idee, mida homme õhtul külla tulevatele sõbrannadele pakkuda. Ei võta palju aega ja näeb suurepärane välja.

    Reply
  3. Masa says

    August 13, 2015 at 10:59 pm

    Sama, aga katsun mitte unustada Kalamáta oliive ja tihtipeale ostan neid Saaremaa poolkõvu juuste – ülihead ja kilohind ka mitte 100€. Fuet tüüpi vorsti on peaaegu alati. Ja üksvahe olid mul ühed imelised marineeritud piri-piri piprad, mis lisasid täpselt õiges koguses zingi.

    Reply
    • miiu says

      August 13, 2015 at 11:26 pm

      Mina kusjuures justnimelt unustasin Kalamátad 🙁 kust piri-pirisid saab?

      Reply
      • Masa says

        August 13, 2015 at 11:44 pm

        Nendega oli selline lugu, et kui ma kaks aastat tagasi Meriväljale kolisin, vaatasin üle kõik purgid ja konservid, mis mu vanemad 8 aasta jooksul sinna kogunud olid. Pool tuli ära visata, pool oli puhas kuld. Toote etikett oli prantsuse ja flaami keeles, nii et tegu importkaubaga, siinmail pole kuskil näinud selliseid 🙁

        Reply
        • miiu says

          August 14, 2015 at 12:00 am

          aaah! oravinimene minus hullub selle mõtte peale, et kusagilt võiks leida säärase konservikollektsiooni 😀 aga kahju muidugi, et sääraseid hitte ise kusagilt hankida ei tea…

          Reply
          • ivsh says

            August 15, 2015 at 8:29 am

            Olen küll näinud piri-pirisid poes, aga millises täpselt, enam pead ei anna. Äkki oli Prisma?

            Reply
  4. Aili says

    August 13, 2015 at 11:01 pm

    Allan eile just seletad mulle mäsasi see tapas on 😀

    Reply
    • miiu says

      August 14, 2015 at 12:02 am

      palju head näppudega näost sisse aetavat manti 😀 easy-peasy!

      Reply
  5. Siks says

    August 13, 2015 at 11:18 pm

    Oo imemaitsev 🙂

    Üks küsimus ka, teemaväline 🙂 Avastasin su blogi tänu live chatile ja tahaksin teada, et kas Sa kirjutad inglise keeles oma rootsi jt sõprade jaoks? 🙂

    Reply
    • miiu says

      August 13, 2015 at 11:27 pm

      Jep ja Soomes elava pere ja muude üle maailma laiali olevate sõprade jaoks ka 🙂

      Reply
  6. E says

    August 13, 2015 at 11:29 pm

    Mul läks nüüd vastu ööd kõht tühjaks 😀 nii hea näeb välja kõik. 🙂

    Reply
    • miiu says

      August 14, 2015 at 12:01 am

      oli küll! hingasime kõik aja peale sisse. sorri, ma tean justkui küll, et öösel pole ilus, aga ikkagi läheb vahel nõnda…

      Reply
  7. Liivi says

    August 13, 2015 at 11:29 pm

    Ma olen ikka väga söögikauge, sest pooled suupisted olid minu jaoks vaid võõrsõnad. 😀

    Reply
    • miiu says

      August 14, 2015 at 12:01 am

      ehh… no foccaccia on sai, salchion vorst, parma on sink, parmigiano reggiano on parmesan, brie valgehallitusjuust ja valpolicella ripasso on üks parimaid punaseid veinisorte. 😀

      Reply
      • Liivi says

        August 15, 2015 at 11:50 am

        Aitäh sõnaseletuste eest! 😀

        Reply
  8. miisupai says

    August 14, 2015 at 11:31 am

    A saiad küpsetasid ise? Delish to the max näeb kõik välja küll *drools on the keyboard*

    Reply
    • miiu says

      August 14, 2015 at 11:41 am

      Seekord mitte – ma olen söögitegemisega pisut pahuksis 😀

      Reply
  9. A. says

    August 14, 2015 at 12:04 pm

    ma katsun lähtuda sellest, et idekal juustutaldrikul oleks midagi saialist, oleks midagi saialisele määritavat (nt fetamääre), oleks midagi krõbedat nagu kreeker ja pähkel, midagi magusat (mmm viigimarjamoos), lihalist nagu mõni maitsev suitsuvorstike ja oliive ja päikesekuivatatud tomatit ja muidugi erinevat juustu (a mitte liiast sada erinevat sorti, siis läheb liiga kirjuks).
    vana hea hummus särab mul pea igal suupistevaagnal, sest see on mu one true love!

    Reply
  10. leoola says

    August 14, 2015 at 8:02 pm

    Minu lemmikud on marineeritud oliivid ja ülihea leid/leiutis on peedi-maapähklivõi, mida saab süüa röstitud chiabatta ja rukola ja kitsejuustuga.

    Reply
    • miiu says

      August 14, 2015 at 8:24 pm

      Oot… Ise segad peedi maapähklivõiga?

      Reply
      • leoola says

        August 14, 2015 at 9:42 pm

        Panin blogisse üles
        Head järgi tegemist 🙂

        http://leoola.blogspot.com/2015/08/peedi-maapahklivoi.html

        Reply
  11. Helena says

    August 18, 2015 at 9:19 am

    Ma mõtlesin, et tapas on nagu.. Tapal. 😀

    Reply

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TERE TULEMAST MEIE KÄOPESSA!

Mina olen Mirjam (29), sõpradele ja blogilugejatele Miiu. Olen kolme lapse ema, väikeettevõtja ja suur kokandusentusiast.

Loodan, et leiad siit blogist midagi enda jaoks paeluvat, lahkud siit positiivse laenguga ja tuled peagi uuesti tagasi!

Kontakt ja koostööpakkumised: blogi[ät]kukupesa.ee

Meie Käopesa Facebookis:

Meie Käopesa Facebookis:

ELU HETKED

Meie elu vahetu reportaaž Instagramis
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.

JÄLGI KÄOPESA BLOGLOVINIS!

Follow

JUTUSTAVAD KAASA

  • Britt on Remont: Ülemise korruse vannituba
  • L on Remont: Ülemise korruse vannituba
  • miiu on Remont: Ülemise korruse vannituba
  • miiu on Remont: Ülemise korruse vannituba

OTSING

KATEGOORIAD

ARHIIV

Telli värsked postitused e-mailile

Sisesta meiliaadress, et saada teavitus kõigist uutest Käopesa-blogi postitusest!

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

POPULAARSEMAD

  • Remont: Ülemise korruse vannituba
    Remont: Ülemise korruse vannituba
  • Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
    Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
  • Retsept: Rootslaste oivaline (ja naeruväärselt lihtne) "kladdkaka"
    Retsept: Rootslaste oivaline (ja naeruväärselt lihtne) "kladdkaka"
  • Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
    Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
  • Väikevenna rinnast võõrutamine
    Väikevenna rinnast võõrutamine
  • What's for lunch? Spaghetti Bolognese
    What's for lunch? Spaghetti Bolognese
  • Our weekly menu: What did we eat last week?
    Our weekly menu: What did we eat last week?
  • Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
    Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
  • Me ostsime maja!
    Me ostsime maja!
  • BBQ side dish: Grilled mushrooms filled with ham and blue cheese
    BBQ side dish: Grilled mushrooms filled with ham and blue cheese
Meie elu vahetu reportaaž Instagramis
This error message is only visible to WordPress admins

Error: No posts found.

Make sure this account has posts available on instagram.com.