No säh teile kaua tehtud kaunikest – minu supercalifragilisticexpialidocious juubelipidu toimus juba kuu aega tagasi, ent videomaterjali monteerimiseni jõudsin alles eile. Olen juba aastaid oma sünnipäeva just sedasi oma lemmiktüdrukute seltsis pidanud ja see on üks toredamaid traditsioone üleüldse. See on ikka hiigelsuur õnn, kui sinu elus on inimesi, kes sinu sünnipäeva puhul kokku tulevad, sind õnnitlevad, sulle sünnipäevalaulu laulavad, sinuga koos klaasi tõstavad ja õhtu naeruga ja minu puhul pisaratega täidavad. Tõsiselt – sellist asja ei saa ega tohi iseenesestmõistetavalt võtta! Kui nad kõigele lisaks on veel maailma kõige targemad, humoorikamad, andekamad ja iseteadlikumad naised, tekib kohe eriti kange tahtmine ennast käsivarrest näpistada. Ma olen viimastel aastatel jõudnud iseka tõdemuseni, et tahan oma ellu vaid neid inimesi, kellel mulle midagi anda on – inimesi, kes on targad, siirad, edasipüüdlikud ja edukad. Sõpru, kes on nii suurepärased inimesed, et ma isegi tunnen, et tahan paremaks inimeks saada – lihtsalt selleks, et nende sõpruse vääriline olla. Minu sünnipäevalaua ümber olid justnimelt sellised naised. Paar tükki oli sealt muidugi puudu ka – puhas force majeure. Aga pole hullu – ma kavatsen elus veel sünnipäevi pidada! Seekordne sünnipäev oli meil muuseas väga rahvusvaheline, sest mul oli sünnipäeva puhul Rootsist külas minu kallis keskasõbranna Astrid ja nii on ka seekordne sünnavlog kolmes keeles. Kellele meeldib mind rootsi keeles jutustamas kuulda – siin on teie võimalus! Videot vaadake, nagu ikka, HD’s ja ilmselt kulub ära ka tassike teed või väike snäkk – vaatamata ulatuslikele kärbetele sai videoblogi siiski pikavõitu.
Mu armas Kairi. 🙂
Otsustasin seekordse pidupäeva puhul väikese tapas-laua katta ja valmistasin selleks hunniku erinevaid mulle meeldivaid suupisteid. Tegin guacamolet, marineerisin mozzarellakirsse (värske tšilli, küüslaugu, basiiliku, meresoola ja oliiviõliga), grillisin köögivilju ja tegin neile balsamicokastme, seadsin valmis liha- ja juustuvaliku, grillisin ciabattat (olgu, mu tüdrukud grillisid ja tegid fajitasid ka – mina viskasin sel ajal kibekiirelt meiki näkku) ja tegin selle juurde tomatisalsa, tõin poest koju hunniku erinevaid oliive, toorjuustuga täidetud minipaprikaid… ei tule kohe meeldegi, mis mul kõik laual oli, aga tüdrukud igatahes sõid ja mõmisesid. No ja ise ka muidugi!
Hashtag #tervitamejuubilari leidis õhtu jooksul rõõmustavalt palju kasutust. Neid pilte näete SIIT.
Äftekas…
Aaaaah…see oli küll üks hea tuju video! Alustasin oma hilist päeva seminari joostes (jah, laupäeval…) ning omakeskis selle fairy&kohvitasside loo peale naeru kõkutades. Nüüd maandusin taas koduseinte vahele ja lõpetasin oma päeva 26-minutit järjest suud heldinult lahti hoides. Olen seda blogi nii kaua juba lugenud, aga polegi varem siin klahvidel klõbiseda lasknud. Nüüd aga küll ütlen – niivõrd inspireeriv inimene oled! Pean tunnistama, et kui vahel kipub argisus ja hall kaamos üle pea kasvama, siis oled Sina üks neist sütitavatest isiksustest, kelle peale kas või korraks mõteldes silm jälle särama lööb. Hindan Sinu esteetilisust, sära ja stiilipuhtust ning rõõmustan tõsiasja üle, et oma blogi kaudu seda ka teistega jagad – selle video vaatamine tuletas seda mulle taaskord meelde. Aitäh! 😉
oh, see on imeline kommentaar, ma nii loodan, et sa näed mu vastust!!!111 aitäh sulle, et sa viitsisid mulle nii kena kommentaari kirjutada, mis siis, et esimest korda! ma tänan sind, et sa hindad minus neid asju ja et sa siin käid ja sellest blogist rõõmu leiad ja… aitäh sulle. i mean it.
mul v uuenduslik plaan: järgmisel aastal tuled sina minu ja mina sinu sünnipäevale. diil?
kõlab nii eksootiliselt! teeme ära! <3
Sa oled niiiiiiiii armas. Su sõbrannad on niiiiiiiii vinged. Ja Rootsi keelt on ülilahe kuulata. 🙂
hoopis ise oled armas, kuule 🙂
Every fucking time, kui Sa rootsi keeles räägid, mul tulevad külmavärinad peale 😀
sa oled nii nunnu 😀 võtan unejutu linti sulle või midagi?
Kuule, see on ju mycket bra idee! 😀
hahaha #operaatormiramii ja #operaatormaris 😀 nalja kui palju!
Väga mõnus vlog 🙂 Sa ütled videos, et mozarella pallid on Sinu marineeritud, kas jagaksid ka retsepti?
aitäh sulle! neil polegi nagu väga mingit täpset retsepti – haki mõni küüs küüslauku, üks seemneteta tšillikaun, suur punt värsket basiilikut, sega kokku 3 paki mozzarellakirssidega ja vala üle oliiviõliga nii, et segu oleks parasjagu õline. maitsesta soola ja värskelt jahvatatud pipraga, mudi pallikesi natuke ja jäta paariks-kolmeks tunniks kuni üleöö külmkappi seisma. 🙂 pööraselt head asjad!
Tere, ming väga huvitaks, et kust on pärit need köögiseinal olevad valged anumad?
need, mis konksude küljes ripuvad? ikeast 🙂