Juba on käes Vlogmasi üheksas päev! Kuhu see jõuluaeg sedasi kihutab?
Tänases videos võtan teid kaasa Kaju Kööki ehk külla šokolaadikuningannale (minu pandud, aga üsna tõene tiitel) Olga Kajule, kes õpetab meile, mismoodi valmistada trühvleid nii nagu trühvleid valmistama peab. Saame selgeks trühvlitäidiste retsepti ja õpime, kuidas šokolaadi tempereerida ning trühvleid korrektselt šokolaadiga katta. Ja muidugi igasugu muid tarkusi, sest Olga juures lihtsalt saab inimene nii targaks!
Enne kui ma teile video ette näitan, tahan korraks peatuda sellel, milline inimene on Olga. Vähe sellest, et ta on üks vahetumaid ja lõbusamaid inimesi, keda ma oma elus kohanud olen, on ta ka täiesti erakordselt hea õpetaja. Mul on kindel plaan kõik tema koolitused (mida ta Seikluskohvikus teeb) ükshaaval ette võtta ja läbi teha, sest ma kohe tunnen kui palju mul temalt õppida oleks. Nii inspireeriv oli see külaskäik tema juurde! Aitäh, Olga, et mul tulla lubasid. Hirmus lõbus oli. Kui lõbus täpselt, seda näete juba videost!
Kõige lahedam kass, keda ma kunagi kohanud olen. Tuli kohe hullama, kaissu pugema, mänguasjadega eputama ja… suurepärane loom, noh. Resting
bitch Grinch face on tal muidugi ka suurepärane. 🙂
Head vaatamist!
Video tegemiseks voiks natuke parema pluusi valida teinekord. Kuidagi häiriv oli neid vaba elu elavaid tisse keset ekraani vaadata.
Usu, imetamise ajal groteskseks paisuvate rindadega on ka üsna jõle elada, nende vaatamisest rääkimata, aga ega sinna väga midagi parata pole. Tänan siiski sisuka kommentaari eest, Martin. 😀
No jah, kes mida vaatab, eks 😀 Mina ei pannud küll neid “vaba elu elavaid tisse” tähele vaid keskendusin targaks saamisele 😀
Kui see kommenteerija on “Martin”, mitte eelmist videot kommenteerinud ratsahuviline neiu, siis ma söön oma päkapikumütsi ära. Videost on ju näha, et ma oma kampsunit koguaeg endale paremini ümber kohmitsen, sest tunnen end rindade pärast ebamugavalt. Sellise asja peale on hea ja lihtne nõelata lootuses, et see haiget teeb. 🙂
Head isu siis sellisel juhul 🙂
Vahi tonti! Tea, kas “Martinil” oli väike hoog peal või on ta kogu aeg nii nõme? Häbi, häbi…
Mu kommentaar võis olla küll järsk aga midagi valesti nagu ei öelnud.
Ei olnud järsk ja tõene – oli küll. Mul on rinnad ja nad olid videos. Sulatõsi. Iseasi, kas siin Captain Obviousi teha on tulemuslikum kui näiteks… vanaemale jõulukaarti kirjutada või midagi. 🙂
Hästi asjakohane ja konstruktiivne arutelu. Kahju lausa, et mu laps juba 10 kuud ja minu juba paigal püsivad tissid aruteluks piisavalt paluvad polnud.
Küsimus – kas nii tuleb šokolaad tempereerida ükskõik mis puhul ma tahan midagi katta – olgu selleks trühvlid või muud maiused/küpsised. Või on see oluline ainult trühvlite osas?
Igaljuhul tempereerida, muidu hakkab kohe sulama, kui enam külmkapikülm pole. Ja külmkapp ei meeldi šokolaadile. 🙂
Nodzu, api! Ma ei leia õigeid vloge üles, kus Sul see ülituus täiskasvanute mõõdus õuekombekas seljas on, et selle all küsida, kust see küll pärit on? 🙂 Mul on iga päev lapsega lumes aelemise järel lumi püksis – jube tüütu 🙂
+ vabalt elavad rinnad ohjeldab see ju ka kenasti ära! Puhas boonus 😀
Ise küsin, ise vastan, aga leidsin! 🙂 Head uut aastat!
Oh, vabandust, mina ei osanud vastata. Jaga minuga ka, mult koguaeg küsitakse!
Läksin mäesuusa kombeka teed 🙂 Eestist kahjuks ei leidnudki
Ma ka ei saanud Eestist, vaid Rootsist ja mul ka voodrita suusa/lauakomps. Ei tea, miks meile, täiskasvanutele, laia valikut suusakombinesoone pole… 🙁
See vlog tuli nii õigel ajal. Mul on jõulude aeg juba aastaid nii, et lähedastele teen söödavaid kingitusi, piparkoogid, jõulumandlid, küspsised. See aasta mõtlesin midagi šokolaadiga teha. Tempereerimisest ei olnud ma varem kuulnud ja see oli just täpselt õigel ajal õige kohas ja nii suureks abiks. Aitäh!