Miiu blogi

Our Kitchens Rule: Budget dinner at Casa Bonita

May 18, 2015~ our kitchens rule

As some of you may know, we visited the second instant restaurant of the budget round on Saturday. The chefs at Casa Bonita served us a fabulous three-course dinner starring pork and prawn cabbage rolls with nuoc cham (a Viatnamese dipping sauce) for entrée, Ramen (a Japanese noodle dish) for main and Île Flottante for dessert. As per usual when visiting Casa Bonita, the guests were asked to bring beer in stead of wine, which turned out to be a wonderful learning experience! To go with the entrée, the hostess asked for a saison or a pale ale; for main she wanted a full-bodied porter, stout or Belgian Dubbel and for dessert we were asked to bring something berryish such as Tiger Baby, Lindemans’ Pecheresse, Kriek or Framboise). All the beers we brought went perfectly with the food – my favorite was an Imperial Baltic Porter called “Öö” (“Night”) by a local brewery called Põhjala. It tasted like chocolate and coffee and what’s not to absolutely love about chocolate and coffee? Even the most skeptical ones in our group had to admit that the beers were a fabulous addition to the menu. Unfortunately, I have no great photos deserving of such a great dinner party, because I had my heart set on filming a proper video episode. Which I’ll start editing tonight! But, until then – here are the couple of photos I managed to capture. 🙂

// Nagu mõned teist juba teavad, käisime laupäeval säästuvooru teises kodurestoranis. Casa Bonita kokad Maris ja Igor serveerisid meile imelise kolmekäigulise õhtusöögi, mille käigus serveeriti meile sealiha-krevetitäidisega (kähar)kapsarulle nuoc cham’iga (Vietnami dipikastmega) eelroaks, Ramenit (Jaapani nuudliroog) pearoaks ja  Île Flottante’i (lumepallisuppi) magustoiduks. Nagu tavaliselt, kui Casa Bonita meid võõrustab, paluti meil veini asemel õlut tuua ning sellest sai suurepärane võimalus jälle midagi uut õppida. Eelroa juurde palus perenaine tuua saisonit või pale ale’i, pearoa juurde soovis emand kehakamat porterit, stouti või Belgia Dubbelit ja magustoidu juurde oli tarvis tuua midagi marjast – Tiger Baby’t, Lindemansi Pecheresse’i, Krieki või Framboise’i. Meie toodud õlled sobisid toiduga suurepäraselt – mu lemmik oli meie kohaliku pruulikoja Põhjala võimas Balti porter nimega “Öö”. See maitses nagu šokolaad ja kohv ja kes ei armastaks midagi, mis maitseb nagu šokolaad ja kohv? Okei, see kirjeldus on veidi labane, aga kindlasti tasub seda proovida – ka kõige suuremad õlleskeptikud meie seast olid nõus, et see oli suurepärane ja ülejäänudki õlled sobisid menüüga nagu valatult (haha, “valatult” indeed). Kahjuks ei ole mul suurepärasest õhtusöögist väärilisi pilte, sest kogu mu fookus (haha, “fookus” – ma olen täna hoos!) oli korraliku videoepisoodi filmimisel. Alustan selle töötlemist täna õhtul! Aga seniks näitan teile neid väheseidki pilte, mis mul tabada õnnestus. 🙂 
dinee7I wore an all-white outfit – a Mango blouse, H&M cigarette pants, Aldo watch, Ur&Penn necklace and rings, Ray-Ban sunglasses, Michael Kors bag and Ralph Lauren golden ballerinas. 🙂

// Linnar, sina või? Pluus Mangost, püksid H&M’ist, kell Aldost, ehted Ur&Penn’ist, päikeseprillid Ray-Ban’ilt, kott Michael Korsilt ja kuldsed baleriinad Ralph Laurenilt. 🙂
dinee5Our fabulous hosts welcomed us with sangria in their sunny garden. What a great start to a wonderful evening!

// Meie imelised võõrustajad tervitasid meid oma päikeselises aias sangriaga. Milline suurepärane viis imelist õhtut alustada!
dinee4Lovely ladies. 🙂

// Kaunid daamid. 🙂
dinee3
dinee2 dinee1Since it was, again, a budget dinner, the objective was to present each meal for eight people without exceeding a 15€ budget. Here’s what each dish in Casa Bonita cost in total. 🙂

// Kuna tegemist oli taaskord säästudineega, oli eesmärgiks serveerida iga käik kaheksale ilma 15€ eelarvet ületamata.Teie ees on Casa Bonita roogade kogumaksumused. 🙂
dinee6A spicy Indian Pale Ale by a local brewery called Viru Õlu.

// Viru Õlu “Õllekõrs” – vürtsikas Pale Ale, mida pakkusime endale eelroa kõrvale. 
dinee10 dineeFloating Islands for dessert – the Crème Anglaise was smooth and silky and the pillow of egg whites fluffy. The crunch of the toasted almonds was the perfect addition!

// Lumepallisupp magustoiduks – Crème Anglaise oli siidine, munavalgepilveke mõnusalt õhuline ja krõbedad röstitud mandlilaastud olid nagu kirss tordil (et mitte öelda mandel lumepallisupil) – ideaalsed. 🙂
dinee9

Share this:

  • Click to share on Twitter (Opens in new window)
  • Click to share on Facebook (Opens in new window)

Related

12 Comments

Snapshots: A good kind of Sunday »
« VLOG: Our Kitchens Rule, budget dinner at Casa Bonita

Comments

  1. A says

    May 18, 2015 at 5:51 pm

    väga vahva üritus 🙂 kuidas sul alkoholiga on – tohid tarbida? 🙂

    Reply
    • miiu says

      May 18, 2015 at 5:51 pm

      ei tohi – ainult mekutada 🙂

      Reply
  2. Kadri says

    May 18, 2015 at 6:02 pm

    Täiesti uskumatu, ma loen su postitusi ikka suu lahti 😀 Millised road, millised joogid… Vägev, nii vägev ja nii äge sõpruskond teil! Positiivses mõttes teeb kadedaks 🙂

    Reply
    • miiu says

      May 21, 2015 at 1:12 pm

      suur aitäh! sõpruskonnaga on meil tõepoolest vedanud – eriti sellega, et kõik nii entusiastlikud ja tublid on 🙂

      Reply
  3. Helena says

    May 18, 2015 at 6:06 pm

    Viimane pilt on ülihea .. armsake 😀

    Reply
  4. Marbrit says

    May 18, 2015 at 8:19 pm

    Tõepoolest, su pildid teevad kadedaks 🙂 Ja sealt sangriast rüüpaks ka kohe hoolega…. Kas retsepti ka avaldad?

    Reply
    • miiu says

      May 18, 2015 at 8:19 pm

      Sangria retsepti? Suunan Marise siia vastama 🙂

      Reply
    • Masa says

      May 19, 2015 at 4:09 pm

      sangria jaoks on vaja laias laastus veini ja puuvilju, kõik muu on juba omalooming vastavalt maitsele. siin kasutasin ma ära ühe kingiks saadud tulimagusa veini, lõikusin sisse õuna, apelsini ja 10 maasikat (ehk siis sobib see, mis käepärast on) ning kallasin purgi täis gaseeritud vee ja apelsinimahlaga pooleks. kui aga teha korraliku kuiva veiniga, siis veinibaaris töötamise aegu panin sinna alati ka korraliku paugu šerrit ja teise suhkrusiirupit – sangria peaks olema omajagu kange, omajagu magus ja omajagu värskendav, nii et seda tuleb maitse järgi timmida. kui tal aega külmkapis seista pole, siis peoga jääd ja läheb.

      Reply
      • miiu says

        May 21, 2015 at 1:13 pm

        muchas gracias, senorita!

        Reply
  5. Liis says

    May 19, 2015 at 11:03 am

    Mmmm. Need road tunduvad imehead ja kindlasti viisid keele alla 🙂 Lumepallisupi serveeringut ei oskaks kohe ette kujutadagi nii ilusana 🙂 Sangria tundub ka väga huvitav ja maitsev. Ja tõesti super et 8 inimesele on võimalik üks roog valmistada tegelikult väga hea hinnaga 🙂

    Reply
    • miiu says

      May 21, 2015 at 1:12 pm

      suur aitäh sulle! ja mida oligi vaja tõestada – hea söök ei pea ilmtingimata olema kallis 🙂

      Reply

Leave a Reply to Liis Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Mina olen Mirjam (30), sõpradele ja blogilugejatele Miiu. Olen kolme lapse ema, Kukupesa nime kandva sisustuskaupluse omanik ja suur kokandusentusiast. Loodan, et leiad siit blogist midagi enda jaoks paeluvat, lahkud siit positiivse laenguga ja tuled peagi uuesti tagasi! Kontakt ja koostööpakkumised: blogi[ät]kukupesa.ee

Meie Käopesa Facebookis:

Meie Käopesa Facebookis:

ELU HETKED

Meie elu vahetu reportaaž Instagramis

JUTUSTAVAD KAASA

  • pelle secca piedi on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • https://www.migliormicroonde.it/ on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • J on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Piret on Kroonprintsessi JUUBEL

OTSING

KATEGOORIAD

ARHIIV

Privacy & Cookies: This site uses cookies. By continuing to use this website, you agree to their use.
To find out more, including how to control cookies, see here: Cookie Policy

POPULAARSEMAD

  • Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
    Retsept: Võrratult särtsakas guacamole
  • Ise tegid selle saia või?
    Ise tegid selle saia või?
  • DIY õuemäng: Looduslapse bingo (prinditavate failidega)
    DIY õuemäng: Looduslapse bingo (prinditavate failidega)
  • Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
    Retsept: Kogu pere lemmik chili con carne
  • Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
    Pidupäevaretsept: Rikkalik ja mahlane võileivatort külmsuitsulõhega
  • Retsept: Teriyakised tofu-köögivilja grillvardad
    Retsept: Teriyakised tofu-köögivilja grillvardad
  • Kevadised aiatööd: aiapostid-peenrakastid
    Kevadised aiatööd: aiapostid-peenrakastid
  • What the birthday boy wants, the birthday boy gets
    What the birthday boy wants, the birthday boy gets
  • Retsept: Rootslaste oivaline (ja naeruväärselt lihtne) "kladdkaka"
    Retsept: Rootslaste oivaline (ja naeruväärselt lihtne) "kladdkaka"
  • Võitlus võililledega (1:0)
    Võitlus võililledega (1:0)

Recent Posts

  • Kroonprintsessi JUUBEL
  • Mõttesõel, mu vana sõber
  • Meie igavesti-kodu: Söögituba
  • Ise tegid selle saia või?
  • Remont: Ülemise korruse vannituba

Recent Comments

  • pelle secca piedi on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • https://www.migliormicroonde.it/ on Time to be curious: Ask us questions! (Sticky post)
  • J on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Piret on Kroonprintsessi JUUBEL
  • Janika on Kroonprintsessi JUUBEL

Archives

  • February 2022
  • October 2021
  • April 2021
  • March 2021
  • February 2021
  • January 2021
  • December 2020
  • November 2020
  • October 2020
  • September 2020
  • May 2020
  • November 2019
  • August 2019
  • July 2019
  • May 2019
  • April 2019
  • March 2019
  • February 2019
  • January 2019
  • December 2018
  • November 2018
  • October 2018
  • September 2018
  • August 2018
  • July 2018
  • June 2018
  • May 2018
  • April 2018
  • March 2018
  • February 2018
  • January 2018
  • December 2017
  • November 2017
  • October 2017
  • September 2017
  • August 2017
  • July 2017
  • June 2017
  • May 2017
  • April 2017
  • March 2017
  • February 2017
  • January 2017
  • December 2016
  • November 2016
  • October 2016
  • September 2016
  • August 2016
  • July 2016
  • June 2016
  • May 2016
  • April 2016
  • March 2016
  • February 2016
  • January 2016
  • December 2015
  • November 2015
  • October 2015
  • September 2015
  • August 2015
  • July 2015
  • June 2015
  • May 2015
  • April 2015
  • March 2015
  • February 2015
  • January 2015
  • December 2014
  • November 2014
  • October 2014
  • September 2014
  • August 2014
  • July 2014
  • June 2014
  • May 2014
  • April 2014
  • March 2014
  • February 2014
  • January 2014
  • December 2013
  • November 2013
  • October 2013
  • September 2013
  • August 2013
  • July 2013
  • June 2013
  • May 2013
  • April 2013
  • March 2013
  • February 2013
  • January 2013
  • December 2012
  • November 2012
  • October 2012
  • September 2012
  • August 2012
  • July 2012
  • June 2012
  • May 2012
  • April 2012
  • March 2012

Categories

  • adventures
  • aiapidamine
  • art
  • arvan
  • arvustus
  • baby food
  • blog sale
  • bump
  • chit-chat
  • christmas
  • daddy's little girl
  • DIY
  • edevus
  • emadus
  • extreme home makeover
  • family
  • friends of ours
  • giveaway
  • green thumbs
  • H nipinurk
  • il faut cultiver…
  • ilusad asjad
  • issi väike kullake
  • jõulud
  • jutupostitus
  • juuksed
  • kodu
  • kodukohvik raju hunt
  • koerapreili loore
  • kogumispäevik
  • kõhuke
  • kokkuvõte: 2012
  • kokkuvõte: 30
  • kolmas rasedus
  • kreeka 2019
  • kroonprintsess
  • kroonprintsess: areng
  • kroonprintsess: kasvamine
  • kroonprintsess: pildid
  • kroonprintsess: sünd
  • kroonprintsess: tsitaadid
  • kroonprintsessi fotokast
  • küpros 2018
  • küsimused & vastused
  • küüned
  • legokool
  • literature
  • love story
  • me avame poe
  • meik & nahahooldus
  • meisterdused väikelapsele
  • minu väike ettevõte
  • mis mu taldrikul on?
  • mis seal grillil küpseb?
  • mis täna hommikusöögiks on?
  • mis täna lõunaks on?
  • mis täna magustoiduks on?
  • mis täna õhtusöögiks on?
  • mis täna…?
  • mobile blog
  • mood
  • motherhood
  • mõtisklused & arutelu
  • music
  • nädalamenüü
  • new year's eve
  • õdedevaheline armastus
  • oravdamine
  • ostlemine
  • our kitchens rule
  • outfit of the day
  • outfit of the day: baby
  • outfit of the day: toddler
  • outfit of the day: väikelaps
  • paradiisisaar
  • parfüümid
  • pere
  • pesapunumine
  • photography
  • poor man's instagram
  • printsess virsik
  • printsess virsik: areng
  • printsess virsik: kasvamine
  • printsess virsik: pildid
  • printsess virsik: sünd
  • projektid
  • raha & majandamine
  • raju hunt
  • reklaam
  • remont
  • restoraniarvustus
  • retseptid
  • rotike
  • seiklused
  • sildita
  • snapshots (pildipostitus)
  • sõbrad-seltsimehed
  • spaakülastus
  • sponsoreeritud
  • sünnipäev
  • teater
  • the cuckoo shop
  • tips & tricks
  • toddler crafts
  • toidujutte
  • toitumine
  • tunnen
  • väikevend
  • väikevend: areng
  • väikevend: kasvamine
  • väikevend: pildid
  • väikevend: sünd
  • video
  • videoblogi
  • vlog
  • vlogmas

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org
Meie elu vahetu reportaaž Instagramis
 

Loading Comments...