♥ 1 kg of parisian potatoes (or peeled regular ones)
♥ 2 red onions, chopped
♥ 3 dl sour cream (10%)
♥ 1 dl mayonnaise
♥ 2 tbsp of pesto
♥ a bunch of fresh basil, chopped
♥ freshly ground pepper
♥ 1 clove of garlic, pressed
Start by boiling the potatoes until soft. Then mix together all the other ingredients in a large bowl (preferably the same one you’re about to serve it in, we don’t like to wash dishes!) and, after allowing them to cool for a bit, add the potatoes and mix through. Garnish with a sprig of basil and enjoy!
Ma ei saa selle retsepti eest küll grammigi au endale võtta, aga tahaks seda teiega siiski jagada. Mina sain tema oma armsalt ämmalt, kes omakorda saanud selle oma sõbranna kolleegilt – headel retseptidel on komme nõnda levida. Mulle on see igatahes esimesest kohtumisest peale hirmsasti maitsenud ja seda polnud ka sugugi raske järgi teha. Lihtne, täis maitseid, koorene ja suurepärane grillikõrvane! Sul on tarvis:
♥ 1 kg pariisi kartuleid (või kooritud harilikke)
♥ 2 punast sibulat, hakitud
♥ 3 dl hapukoort (10%)
♥ 1 dl majoneesi
♥ 2 sl pestot
♥ peotäis värsket basiilikut, hakitud
♥ värskelt jahvatet musta pipart
♥ 1 küüslauguküüs, pressitud
Pane kartulid keema ja keeda, kuni nad on parajalt pehmed. Siis sega suures kausis (soovitavalt samas, milles plaanid serveerida, sest meile ju ei meeldi nõusid pesta!) kokku kõik ülejäänu, lisa parasjagu jahtunud kartulid ja sega kõik kokku. Kaunista basiilikulehtedega ja naudi!
Leave a Reply