We’re about to go ride the gondola up the slope to catch a view of the sunset and take some photos, but I thought I’d show you what we had for dinner tonight.:)
Romaine lettuce, boiled (chilled) potatoes, cherry tomatoes, hard-boiled eggs, Kalamata olives, chunks of tuna, haricots verts and a vinaigrette (olive oil, Dijon mustard, honey, freshly ground black pepper, salt, tarragon, freshly squeezed lemon juice, finely chopped onion) turned into a delicious Salad Niçoise. YUM!
// Enne kui me gondliga mäkke päikeseloojangut püüdma sõidame, mõtlesin näidata meie tänast õhtusööki. 🙂
Rooma salat, keedetud (jahtunud) kartulid, kirsstomatid, keedumunad, Kalamata oliivid, tuunikalafilee tükid, aedoad ja vinegrett (oliivõli, Dijoni sinep, mesi, värskelt jahvatatud must pipar, sool, estragon, värskelt pressitud sidrunimahl, imepeeneks hakitud sibul) kokku keeratud üheks suurepäraseks Nizza salatiks. NÄM!
Leave a Reply