Pole siin ammu ühtki õhtusöögiideed jaganud ja et ma täna jõudsin töölt kell seitse koju ja kratsisin ahastavalt kukalt, sest kapis justkui polnud midagi, millest midagi teha, siis mõtlesin seda spontaanset üllitist ka teiega jagada. Kapis olid pühapäevasest lõunast alles jäänud ahjukanariismed, üks suvikõrvits, kaks paprikat, priske punane sibul ja poolik purk purustatud tomateid. Praadisin hakitud köögiviljad koos kanaga õlis kuldseks, lisasin paprikapulbri, karri, sortsu vett, soola ja näpuotsatäie pruuni suhkrut ning seejärel purustatud tomatid. Hautasin kuni viljad olid läbi küpsenud, panin ahju 200C juurde sooja ja palusin H’l katlaruumist tortillasid tuua. Tortillade kasutamine on meil praegu väga au sees, sest me ostsime kogemata kohvikutepäevaks vales suuruses (liiga väikesi) tortillasid ja nüüd on meil neid mingi sada pakki. No võib-olla päris mitte sada, aga mitte ka väga palju vähem. 😀
Ühesõnaga ladusin täidise tortilladele, laenasin naabritelt riivjuustu (:D), panin teise tortilla mütsiks pähe ja viskasin ahju küpsema kuni juust oli sulanud ja pealmine tortilla krõbe. Siis tegin kiirelt majoneesi-hapukoorekastme, rebisin peenrakastist veidi peterselli ja… valmis nad olidki! Kiire, lihtne ja maitsev. Lapsed, kes iialgi wrape süüa ei viitsi, sõid noa ja kahvli ja suure isuga. Ja appimittemillestkipolesüüateha‘st sündisid taas viljakad teod!
Haha. Viljakad teod! Kujutlen seda öeldes alati priskeid tigusid…
Korras. Kõht läks täitsa tühjaks. 😀
Proovisin kohe järele. Väga maitsvad. Aga kuidas sul õnnestus neid lõigata ilma, et kogu sisu välja ei voolaks?