Good old oven roasted chicken – this time glazed with muscovado syrup and olive oil, sprinkled with a generous amount of freshly ground sea salt and black pepper and stuffed with a handful of fresh sage and six sliced garlic cloves. I don’t usually like chicken skin, but this turned out so crispy and delicious on the outside it was like crunchy chicken magic. What’s left of it will make a stock for a chicken and dumpling soup for tonight’s dinner. 🙂
// Vana hea ahjukana – seekord muscovadosiirupi ja oliivõliga glasuuritud, lahke koguse värskelt jahvatatud meresoola ja musta pipraga kaetud ning peotäie värske salvei ja kuue viilutatud küüslauguküünega täidetud. Mulle harilikult üldse ei meeldi kananahk, aga see linnuke sai väljast nii krõbe ja maitsev, et see oli suisa maagiline. Allesjäänud kanast ja karkassist saab õhtusöögiks kana-klimbisupp. 🙂
issand. ma tegin taaskord selle vea, et tulin siis blogi lugema, kui olin end juba voodisse sättinud. ja loomulikult vaatasid siit toidupildid vastu. iga jumala kord läheb kõht tühjaks. üritan nüüd kiirelt magama jääda 😀
minu alandlikud vabandused 😀 kas hakkan hoiatustega sildistama?